Vatsa lenkuralla ja hirviö

Mulla on ollut vatsa jotenkin lenkuralla tänään. Mä oksensin ekan kerran mamman sänkyy ja sit viel tokan kerran viime yönä (mamma huom.: siis lauantain ja sunnuntan välisenä yönä) ja sen jälkee mulle ei oo maistunu mikää. Ne pakolla juotti mulle vettä tos joku aika sitte, ku mä en oo kunnolla ees juonu koko päivänä. Mä oksensin mamman mulle tarjoomat riisit sohville, mistä mamman äiti ei ollu riemuissaan. Must ne läjät oli oikeen taiteellisia.

Mä en oo tätä ennen sanonu, mut sanon sen nyt: mä en tykkää imureista (mulle se on hirviö). Mamma otti sen esiin tos päivällä ja mä katoin mamman äitin sängystä, ku mamma veteli sitä ihme juttua ympäri lattiaa ja välillä irrotti sen jonkun osan et siin oli vaan se musta putki. Se hirviö piti ihan mahotonta elämää. Välillä se sammu, mut ei kulunu kauaa ku se taas alotti sen hirveen metelöinnin. Se sai mut lopulta ahistettua nurkkaan, mut sitte mamma sammutti sen ja kanto mut sen hirviön viereen. En mä siit tykänny hiljasenakaan. Mamma onneksi lopetti imuroinnin ja mä pystyin rauhoittumaan.

Mun olo ei siis tällä hetkellä ole mitä hehkein, mut toivottavasti se on ohi huomenna. Mä nukun nyt tän yön isän kaa keittiössä. Huisia.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: