Danan tarina

Dana eli Barroco’s Zinaida muutti meille lokakuun (2007) alussa. Dana on meidän luona asuvan uroksen Rudyn (Polser’s Coca-Cola Rudolf) tytär.

Pentu oli suunnitelmissa kasvattajan kanssa jo edellisen vuoden (2006) lopulla, koska halusimme Rudylle seuraa. Rudy oli ehtinyt olla meillä vasta pari kuukautta, kun meidän luona asunut narttu Uzi (Barroco’s Cherry Moon) jouduttiin päästämämään autuaimmille maille. Rudy masentui totaalisesti: sille ei kelvannut ruoka ja ulkona käyminen oli pakollinen paha. Kasvattajakin huolestui. Tulimme tulokseen, että Rudylle oli saatava seuraa.

Vuoden 2007 kesällä Rudy kävi kasvattajan luona ”naisissa” ja tuloksena oli elokuun 7. päivänä syntynyt pentue, jonka emänä oli Uzin lapsenlapsi Dyna (Barroco’s Name Of The Game). Kävimme katsomassa ensimmäisen kerran pentuja Rudyn kanssa pentujen ollessa 4 viikon ikäisiä. Jo silloin Dana näytti luonteensa: se tyrannisoi veljiään ja piti kasvattajaa valppaana. Dana taisikin olla ensimmäinen, joka oppi nimensä, koska se keksi eniten kepposia kasvattajalle.

Dana on minulle ensimmäinen pentu. Uzi ja Rudy ovat olleet ns. ”valmiita” meille tullessaan, mutta Danan kanssa sain aloittaa puhtaalta pöydältä. Virheitä tulee tehtyä, mutta yritys saada Danasta kunnon kansalainen on kova. Remmirähjääjä tämä tyttö ei ole, varmaankin kiitos Rudyn rauhallisesta esimerkistä miten vieraita koiria tavataan. Rudy saakin tuta Danan hurjan luonteen päivittäin. Urhea isä kuitenkin yrittää pistää kampoihin villille tyttärelleen.

Dana on todella sosiaalinen koira, jonka mielestä kaikki ovat hänen kavereitaan. Dana on pienen kokonsa ja suurien silmiensä ansiosta hurmannut monia ihmisiä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: